Hem » 24 augusti 06:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

24 augusti 06:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:57 Polisen larmades till en bostad i de södra delarna av Strängnäs med anledning av ett bråk. En man skulle ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Flera polispatruller åkte till bostaden. Mannen, som är i 35-årsåldern, greps misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Fler brottsrubriceringar kan tillkomma. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans skadeläge.

02:16 Polisen larmades till en bostad i området Norr i Eskilstuna med anledning av ett bråk. En man skulle ha skadat en annan man med ett tillhygge. Flera polispatruller åkte till platsen. En man, som är i 40-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel. Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *