Hoppa till innehåll
Hem » 23 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03.03 Brand, Häggvägen, Bollebygd. En moped brinner på en gångväg, och polis samt räddningstjänst skickas till platsen. Branden släcks, och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs.

21.29 Trafikolycka, Härenegatan, Lidköping. En mopedist och en bilist kolliderar på Härenegatan, och polis samt ambulans larmas till platsen. Mopedisten, en 15-årig flicka, får skrapsår och förs med ambulans till sjukhus. En anmälan ej iakttagit väjningsplikt skrivs gällande föraren av personbilen.

02.35 Trafikbrott, Göteborgsvägen, Uddevalla. Polispatrull stoppar en moped för kontroll på Göteborgsvägen. Mopeden visar sig vara stulen, och föraren, en man, visar tecken på påverkan och saknar behörighet att köra mopeden. Han grips som misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov olovlig körning samt rattfylleri. Mopeden bärgas och tas i beslag.

03.33 Skadegörelse genom brand, E 45 Göta. En parkerad bil brinner, och polis samt räddningstjänst skickas till platsen. Rutan är inslagen, och därefter har eld tänts på i coupén. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs.

04.11 Trafikolycka, vilt, väg 2257 Åmål. En personbil kolliderar med en älg, och föraren, en man, uppger smärta i rygg. Han förs med ambulans till sjukhus. Jägare skickas till platsen för att ta hand om älgen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.