Hoppa till innehåll
Hem » 19 augusti 07:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

19 augusti 07:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom och ingen har gripits. Händelser i urval:

23.50 Polisen fick flera samtal om höga smällar i Öxnehaga-området i Jönköping. Flera samtal antydde att det skulle komma från fotbollsplanerna. Polisen sökte i området, bland annat med hund, men kunde inte hitta någon eller något som tydde på vad som orsakat ljuden.

00.39 Polisen fick samtal om att det hade slagits sönder flera rutor på en skola i Mullsjö, på Gunnarsbovägen. Fem rutor hade skador i ytterglaset. Polisen tog uppgifter för en anmälan om skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.