Hem » 18 augusti 07:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

18 augusti 07:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Natten har varit förhållandevis stillsam i länet. Polisen har ändå hanterat flera fall av psykisk ohälsa och fylleri. Det har också inträffat ett antal viltolyckor utan allvarlig utgång. Vid ett fall av fylleri blev personen misstänkt för brott mot knivlagen.

03:25 Polisen kallades till Fågelbo i Nyköping. Ett tidningsbud hade enligt uppgift utsatts för ett rånförsök på Brandkärrsvägen av två maskerade män. Under rånförsöket utsattes tidningsbudet för misshandel. Det är oklart vad gärningsmännen fick med sig från platsen. Initialt behövdes ingen ambulans.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *