Hem » 16 augusti 19:58, Stöld/inbrott, Knivsta

16 augusti 19:58, Stöld/inbrott, Knivsta

Någon har brutit upp ett köksfönster till en villa.

Boende i en villa på Nysätersvägen kommer hem efter några dagars bortavaro och upptäcker att köksfönstret är uppbrutet.
Polis åker till platsen för anmälningsupptagning (inbrottsstöld) och avspärrning inför senare teknisk undersökning. Målsägaren har inte gått igenom huset och därför går det inte att säga vad som stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *