Hem » 15 augusti 06:37, Mord/dråp, försök, Göteborg

15 augusti 06:37, Mord/dråp, försök, Göteborg

Flera boende på Danska Vägen hör två höga smällar som låter som pistolskott i närheten av glassbaren.

Vittnen uppger att de sett en man med en pistol i handen som skjutit två eller flera skott vid platsen. Ett flertal personer har varit synliga på platsen, dock oklart om någon person har blivit träffad av skotten. I närområdet grips en man i 20-årsåldern och en pistol anträffas som tas i beslag. På brottsplatsen anträffas en tomhylsa som också tas i beslag. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *