Hoppa till innehåll
Hem » 14 augusti 08:29, Sammanfattning natt, Södermanlands län

14 augusti 08:29, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). Tio personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och nio personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:42 Polis larmades till en bar i centrala Nyköping med anledning av att en ordningsvakt sett ett vasst föremål på en person. När patrull anlänt till platsen blev en man i 30-årsåldern omhändertagen enligt lagen om berusning och misstänkt för ringa narkotikabrott. På stationen framkom det att den misstänkte även viftat med ett vasst föremål mot ordningsvakten och då greps mannen för försök till grovt våld mot tjänsteman. Ingen person skadades i samband med händelsen.

01:55 SOS-larm inkom till polisen om en brand på Kungsgatan i Katrineholm. Enligt larmet ska det brinna i en lägenhet. Väl på plats visade det sig att ett stearinljus brunnit och boende i lägenheten hade vaknat av att bostaden varit rökfylld. Polispatrull kommer skriva en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, tre viltolyckor utan personskador (rådjur, rådjur, vildsvin), samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland