Hoppa till innehåll
Hem » 12 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

12 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.35 Göteborg, brott mot knivlagen.
En man med hund går omkring och gapar i området Brunnsparken samt att han är kraftigt berusad. Ordningsvakter visar på mannen som då går i riktning mot Centralstationen. Polis stannar och kontrollerar mannen och han bedöms vara så berusad att han får följa med till stationen för att sova ruset av sig. När man visiterar honom påträffas en kniv som tas i beslag. Mannens hund år också åka med ”husse” till stationen.

22.45 Kungälv, grov misshandel.
Sjukhuset i Kungälv får in en man som knivhuggits i Partille vid Allum tidigare under kvällen. Enligt målsägande blev han påhoppad av tre okända maskerade personer. I samband med tumulten blir han knivskuren/ huggen i ryggen samt i bröstet men som tur var väldigt ytligt. Har även fått ta emot slag i ansiktet. En patrull skriver en anmälan och hör målsägande på plats.

23.32 Göteborg, narkotikabrott.
En patrull stannar och kontrollerar en personbil på E45:an och där påvisar en av passagerarna tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man hittar även misstänkt narkotika på honom i samband med visitering.

00.58 Göteborg, brott mot knivlagen.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Viktoriagatan och där påträffas två stycken knogjärn varför dessa tas i beslag. Två personer misstänks för brott mot knivlagen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.