Hoppa till innehåll
Hem » 09 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

09 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00.20 Mölnlycke, skadegörelse
På en parkering vid Långenäsvägen griper polisen fyra yngre killar som slagit sönder två parkerade bilar. Då de är minderåriga överlämnas de till vårdnashavare. 

00.43 Mölndal, trafikolycka
Vid John Halls väg är det en bilist som kör av vägen. Tre ungdomar i bilen skadas och körs till sjukhus med ambulans, ej livshotande skador. Bilföraren saknar körkort och misstänks för olovlig körning.

02.26 Partille, stöld genom inbrott
Vid Fabriksstråket i Jonsered griper polisen man man på bar gärning under pågående inbrott i en fastighet. Han hade krossat en ruta till fastigheten och tagit sig in när han greps.

03.18 Trollhättan, stöld genom inbrott
Vid Dieselloksgatan är det två personer som bryter sig in i ett garage där de stjäl två cyklar. När polisen kommere till platsen har de slängt cyklarna och sprungit från platsen. Cyklarna tas i beslag, ingen gripen.

04.18 Orust, skadegörelse
Vid Åvägen i Henån är det en man som krossar 15 rutor till Arbetsförmedlingens lokaler. Polis griper mannen på plats som är våldsam vid gripandet.

04.26 Borås, singelolycka
På länsväg 1700 vid Dannike är det en manlig bilist som kör av vägen. Han uppger att han väjt för vilt och kört av vägen. Han körs till sjukhus för kontroll, inga allvarliga skador. Ingen misstanke om brott. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.