Hoppa till innehåll
Hem » 06 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

06 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.36 Göteborg, försök till inbrottsstöld samt skadegörelse.
Ett larm från ett företag på Åskvädersgatan går varför polis samt väktare beger sig till platsen.
Man hittar saker på platsen som stärker misstankarna om att det är någon person på platsen samt eventuellt inne på området. En hundpatrull påbörjar spårning på platsen. Någon har försökt att klippa sig in genom staketet som omgärdar området. Visar sig även att någon varit inne på området men oklart var de befinner sig för tillfället. Hunden hittar en handske längs med spåret och senare även två personer i en intilliggande skog. Man hittar ytterligare en person i närområdet. Samtliga personer är misstänkta och skall höras om deras förehavande.

03.03 Gullspång, brand.
Brinner i en altan på Västergatan varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen där det finns uppgifter om spridningsrisk. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan om försök till mordbrand då det är väldigt oklart om vad som orsakat branden.

03.58 Lerum, skadegörelse genom brand.
Inkommer uppgifter om att det är flera bilar som brinner på Ekollonvägen och det finns risk att det sprider sig ytterligare. Bränderna släcks och man summerar till 4 st bilar som är skadade genom brand samt en bil som är rökskadad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.