Hem » 03 augusti 07:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

03 augusti 07:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Polisen har fått anmälningar om stölder och inbrott utan misstänkta personer. En händelse sticker ut:

Kyrkbrand i Jönköping.

02:20 Polisen och räddningstjänsten fick larm om brand i byggnad på Huskvarnavägen. På plats kunde man se stora öppna lågor genom taket. Brandorsaken är oklar och platsen är avspärrad i väntan på kriminalteknisk undersökning. Det finns inga kända personskador.

Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand för att klarlägga vad som inträffat.

07:11 På E4 uppstår det trafikproblem av och till när bilister stannar och filmar brandplatsen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *