Hoppa till innehåll
Hem » 02 augusti 07:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

02 augusti 07:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits (se nedan).

22.53 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka på länsväg 799, Vaggeryd. Kollisionen var mellan en personbil och en epa-traktor, fyra personer drabbades. Enligt uppgift så ska ingen av de drabbade ha skadats allvarligt. Fordonen bärgades från platsen. En av förarna, en kvinna i 20-årsåldern, fick böter för att inte ha hållit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

00.52 Polis larmades med anledning av att en man med ett stickvapen befann sig vid en adress i Hovslätt, Jönköping. Flera polispatruller beordrades till adressen och mannen kunde snart gripas. Mannen greps misstänkt för grovt brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om skadegörelse och kontrollerat fordon, hanterat viltolyckor och berusade personer men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.