Hoppa till innehåll
Hem » 02 augusti 07:33, Sammanfattning natt, Norrbottens län

02 augusti 07:33, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning.

Polisen har utöver nedanstående utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22:26 Brott mot knivlagen m.m., Luleå: Polispatrull beordras till Örnäset där en man som misstänks vara påverkad uppges dra i bildörrar. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av brusade personer. I samband med detta påträffas en kniv och en anmälan om brott mot knivlagen kommer att upprättas. Mannen misstänks även för försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd i samband med omhändertagandet.

22:47 Misshandel, Piteå: Polispatrull beordras till Pitholm med anledning av ett bråk. En man misstänks i samband med detta ha misshandlat och hotat en annan man. Det finns inga uppgifter om att någon ska behövt uppsöka sjukvård. En anmälan gällande misshandel samt olaga hot upprättas.

23:11 Viltolycka, Arvidsjaur: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på E45, Arvidsjaur. Inga personskador rapporteras.

23:28 Stöld genom inbrott, Luleå: Polisen larmas till Porsön där en person befinner sig inne på ett företags område. En man i 40-årsåldern anträffas med misstänkt stöldgods. På mannen påträffas även en kniv som tas i beslag. En anmälan gällande stöld genom inbrott samt brott mot knivlagen upprättas.

05:50 Viltolycka, Piteå: Polisen får samtal om att en lastbil kolliderat med en älg på länsväg 502, cirka fem kilometer sydväst om Hemmingsmark. Det finns inga uppgifter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.