Hem » 02 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

02 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00.11 Götene, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Hagagatan med anledning av att det brinner i Götene Idrottsförenings klubblokal. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Oklart vad som orsakat branden.

01.11 Göteborg, rån
På Lotsgatan i backen ner mot Slottsskogen är det två killar som blir omringade av tre delvis maskerade killar i 18-årsåldern på elsparkscyklar. De blir ombedda att sätta sig på marken och nollställa sina telefoner. Därefter blir de avtvingade sina telefoner och rånarna försvinner från platsen. Ingen fysisk kontakt. Rånet ska ha inträffat vid 23.40-tiden.

02.17 Skövde, stöld genom inbrott
I en bostad på General Ericsons Väg i Hentorp går ett kameralarm igång i en privatbostad där ingen är hemma. När polis kommer till platsen är ett källarfönster öppet men ingen är kvar i huset. Okänt vad som sasknas och ingen gripen.

03.22 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid J A Gahms Gata går inbrottslarmet igång till en fastighet som hyrs av en svetsfirma och ett bryggeri. Någon har sågat sig in genom en yttervägg och vidare in genom en innervägg till ett kyl rum. Tjuven/tjuvarna har burit ut diverse gods för transport från platsen men oklart om de fick med sig något då de flydde från platsen. Ingen gripen.

03.31 Göteborg, skadegörelse genom brand
Vid Askåkersplan börjar en motorcykel brinna invid en fastighet. Även tre cyklar skadas vid branden som tros vara anlagd. Polisen skrivger en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

04.57 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Tuve Torg är det någon som krossat en ruta till Begravningsbyrån och tagit sig in i lokalen. Okänt vad som saknas. Ingen gripen.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *