Hem » 01 augusti 20:18, Mord/dråp, försök, Halmstad

01 augusti 20:18, Mord/dråp, försök, Halmstad

En man i 40-årsåldern har blivit svårt misshandlad av två gärningsmän på slättvägen i Halmstad. Angreppet skedde utomhus, även ett tillhygge i form av kniv har använts. Ett flertal patruller beordrades omedelbart till platsen. Gärningsmännen flydde från platsen och har ännu inte kunnat gripas. Den skadade mannen lokaliserades och fördes med ambulans till sjukhus.

Brottsplatsen spärrades initialt av men nu är avspärrningarna hävda.  Målsägarens tillstånd betecknas som allvarligt men stabilt. Polisen arbetar fortsatt intensivt med olika utredningsåtgärder och underrättelsearbete.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *