Hem » 01 augusti 09:43, Brand, Eskilstuna

01 augusti 09:43, Brand, Eskilstuna

Klockan 17.08 på lördagseftermiddagen inkom larm via SOS om en brand i en hög med däck i Äluna, Eskilstuna, där elden spridit sig till ett garage. I garaget förvarades gasflaskor och det bedömdes finnas risk för explosion. Polis åkte till platsen för att bistå räddningstjänsten i deras arbete samt spärra av ett område på 300 meter från brandplatsen. Polis sökte även grannar på telefon och via sms för att varna för explosionsrisken.

09.00 Polis finns fortfarande kvar på platsen, vid avspärrningarna, för att bistå i räddningsarbetet.

Polisen kommer att utreda händelsen och har upprättat en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *