Hem » 01 augusti 08:00, Mord/dråp, Eslöv

01 augusti 08:00, Mord/dråp, Eslöv

Polis skickades vid 23-tiden på lördagskvällen till Västerlånggatan med anledning av en lägenhetsundersökning efter att en uppringare till ledningscentralen uttryckt oro för en person boendes på adressen.

Vid kontroll i lägenheten anträffas en avliden man i 30-årsåldern. Då det inte gick att utesluta att ett brott kunde ligga bakom dödsfallet inleddes en förundersökning om mord och en man som befann sig i lägenheten greps, även han i 30-årsåldern.

Under natten har en teknisk undersökning genomförts i lägenheten och nu inväntar polisen resultatet av den samt av den rättsmedicinska undersökningen. Utredningen fortsätter under dagen med förhör av den gripne mannen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *