Hem » 01 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

22.50 Halmstad, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis åker till platsen som skall vara Tynavägen där en bil har börjat brinna. Vittnen har sett hur någon kommit till platsen och kastat in något föremål i den aktuella bilen som sedan började brinna. Personen lämnar sedan platsen omgående. Enligt räddningstjänst rådde det ingen spridningsrisk. Branden släcks och polis skriver en anmälan.

23.46 Halmstad, personrån.
En person blir avtvingad sin mobiltelefon samt sin plånbok vid campingen av två killar på en moped. Polis till platsen som tar uppgifter för en anmälan. Själva rånet inträffade en stund innan varför det var svårt att påbörja någon form av sök i området.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *