Hem » 31 juli 08:36, Sammanfattning natt, Norrbottens län

31 juli 08:36, Sammanfattning natt, Norrbottens län

00:32 Misshandel, Boden
Polis beordras till Boden centrum med anledning av en misshandel. En man misstänks ha misshandlat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation till varandra. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan.

02:45 Misshandel, Kiruna
Polis beordras till en adress i Kiruna med anledning av en misshandel. En man i 45-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen anhölls av åklagare efter förhör.

04:00 Skadegörelse, Gällivare
Polis beordras till en adress i centrum. Enligt initiala uppgifter har en man krossat en ruta på en fastighet och hotat person/personer på adressen. När polis kommer till platsen springer han därifrån. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande skadegörelse och olaga hot.

04:12 Rattfylleri, Kalix
En patrull stoppar en bilist utanför Sangis. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han misstänks för rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *