Hem » 30 juli 18:21, Narkotikabrott, Västerås

30 juli 18:21, Narkotikabrott, Västerås

Polisen mottog samtal från en restaurang i stadsdelen Malmaberg i Västerås. Anmälaren berättade att en man på restaurangen hade en pistol. Ett flertal patruller beordrades till platsen.

Patruller kunde omgående få kontroll på två personer. Vid kontroll av närområdet anträffades ett pistolliknande föremål. Detta visade sig vara en soft air gun. Föremålet omfattas inte av vapenlagens bestämmelser och har förverkats vilket innebär att det förstörs.

Vid kontrollen av de två personerna anträffades misstänkt narkotika. Mängden bedöms vara större än enbart för eget bruk och de två greps misstänkta för narkotikabrott, innehav samt förvärv i överlåtelsesyfte. Det senare innebär att man misstänker att narkotikan är avsedd för försäljning.

De gripna är båda män i 30-årsåldern. Efter förhör tar åklagare ställning till om de ska anhållas.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *