Hem » 30 juli 08:14, Sammanfattning natt, Jönköpings län

30 juli 08:14, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits.

Vi har bötfällt ett antal rutinartade trafikbrott och hanterat fyllerier samt mindre viltolyckor.

Bilbrand i Jönköping

01:01 En polispatrull upptäcke en brinnande bil i på Lovsjövägen i Barnarp. Räddningstjänsten larmas och släckte branden. Då det inte fanns någon naturlig orsak till bilbranden misstänker vi att branden är anlagd. Inga kända personskador.

Misstänkta katalysatorstölder

04:37 En polispatrull bestämde sig för att göra en rutinmässig fordons och förarkontroll på länsväg 127 i Sävsjö.  I bilen fanns det 8 katalysatorer i bagaget.  Föraren, en man i 20-årsåldern, hade också tidigare förekommit i liknade ärenden. Mannen är nu misstänkt för stöld eller alternativt häleri eftersom han inte kunnat visa att han på lagligt vis fått dessa katalysatorer i sin ägo.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *