Hem » 29 juli 16:34, Misshandel, Skara

29 juli 16:34, Misshandel, Skara

En person gripen för grov misshandel.

Vi får under kvällen in ett larm om att en person har blivit knivskuren i kinden. Det har uppstått ett bråk i en bostad och i samband med bråket har gärningspersonen attackerat personen med en kniv. Den knivskurna personen lämnar bostaden och larmar polis. En patrull griper gärningspersonen misstänkt för grov misshandel. En annan patrull kör den skadade till sjukhus. Inga uppgifter om allvarligare skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *