Hem » 29 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

29 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.01 Göteborg, rån
I Slottsskogen vid Linnéplatsen är det en 17-årig kille som blir rånad på sin mobiltelefon, nycklar, kort och glasögon av två okända och delvid maskerade män i 20-årsåldern. I samband med rånet blev målsägaren misshandlad. han var inte i behov av sjuikhusvård.

22.21 Angered, trafikolycka
På Gårdstensvägen är det en kvinnlig bilist som kör in i en stolpe. Hon klagar på ryggsmärtor och körs till sjukhus för kontroll. Ingen misstanke om brott.

22.34 Göteborg, rån
Vid Kungsportsplatsen är det en man i 50-årsåldern som tar kontakt med en polispatrull och uppger att han blivit frånryckt sin guldhalskedja med ett kors av okända ungdomar.

00.01 Göteborg, rån
Vid Andra Långgatan är det en yngre man i 20-årsåldern som tar kontakt med en polispatrull och uppger att han en timma tidigare blivit frånryckt sin halskedja av en man i 20-årsåldern. Målsägaren ser mannen utanför Wandas och polisen griper mannen. På plats är det även en annan målsägare som uppger att även han blivit av med en halskedja.

05.25 Falköping, trafikolycka
Vid Bangatan är det en bilist som kör av vägen av okänd anledning. Vittnen ser hur två personer springer från bilen. Polisen söker i området utan att finna någon av dom. Ingen person är kvar i bilen. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *