Hem » 28 juli 08:08, Arbetsplatsolycka, Kristinehamn

28 juli 08:08, Arbetsplatsolycka, Kristinehamn

En kvinna i sextioårsålderna har förts till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Kristinehamn på onsdagmorgonen.

Kvinnan, som är chaufför på en lastbil hade i samband med justering av ett kapell fallit till marken och slagit i huvudet. Hon var vid medvetande men fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. Anmälan om arbetsplatsolycka kommer att upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *