Hem » 28 juli 07:15, Sammanfattning natt, Södermanlands län

28 juli 07:15, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanland. En person har gripits för misshandel i relation. Polisen har under natten hanterat ett antal viltolyckor utan alvarlig utgång. Vidare har vi kontrollerat flera fall fylleri och hjälpt en person att komma till rätt hotell. Utöver det så har vi hunnit med ett antal fordonskontroller.

Misstänkt farlig situation i Flens kommun.

00:13 En boende  uppmärksammade en person i trappuppgången, han betedde sig märkligt och hotfullt. Enligt grannar hade mannen bankat på en dörr utan att bli insläppt. Mannen hade sedan lämnat portuppgången.

Polisen åkte till platsen med flera patruller och kunde efter en tid lokalisera mannen till en lägenhet.

03:11 En patrull tar sig in i lägenheten och grep mannen som  inte verkade må riktigt bra.

Ingen person skadades vid insatsen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *