Hoppa till innehåll
Hem » 27 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

27 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.32 Alingsås, inbrott.
Ett kameralarm går till en byggnad på Kristineholmsvägen varför polis larmas till platsen. Man kan se hur några obehöriga rör sig inne på området. Ett vittne ser också hur okända personer tagit sig in på området. Polis kan ganska omgående när de kommer fram gripa en man som kan sättas i samband med inbrottet. Ett tillfälligt stängsel har vält och inne på området förvaras mycket skrot. Polis påträffar inga ytterligare personer varför man kör den gripne till stationen för vidare utredning. Oklart om något har hunnits stjäla från företaget i skrivande stund.

23.36 Trollhättan, trafikolycka.
En MC-förare kör omkull vid Stallbackabron varför ambulans samt polis larmas till platsen. Föraren av MC:n är vaken samt talbar men pendlar i medvetandet. MC-föraren körs med ambulans till NÄL men kommer förmodligen transporteras via helikopter till Sahlgrenska för vård då hans skador bedöms som mycket allvarliga. MC:n tas i beslag för en trafikteknisk undersökning.

00.31 Göteborg, grov misshandel.
Två personer får ta emot sparkar i huvudet av 4 st okända killar på Avenyn utanför Lilla London. Efter misshandeln går de 4 misstänka killarna in på en nattöppen snabbmatsrestaurang och sedan larmas polis till platsen. När polis kommer dit står de 4 misstänka på utsidan av restaurangen och springer för att försöka undkomma. Samtliga 4 kan gripas i närområdet efter div. jagande. Ett av offren blir omplåstrad på platsen av personal från en ambulans. Den andre klarade sig utan några större skador. Samtliga 4 gripna får åka med till stationen för vidare utredning.  Oklart varför bråket uppstod i skrivande stund.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.