Hem » 27 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

27 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

23.59 Halmstad, drograttfylleri.
En bilist kontrolleras på Laholmsvägen och där visar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med till stationen för provtagning. I samband med kontrollen påträffas en kniv varför han även är misstänkt för brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *