Hem » 26 juli 07:30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

26 juli 07:30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En a-traktorförare i Gällivare har bötfällts.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:09 Misshandel, Gällivare
Polis beordras till en adress i Gällivare med anledning av en misshandel. En man i 35-årsåldern misstänks ha misshandlat och hotat en man i 30-årsåldern. Enligt initiala uppgifter har det skett i anslutning till en fest. Patrullen håller förhör med inblandade och vittnen. Anmälan upprättas.

00:20 Våld/hot mot tjänsteman, Luleå
Polis beordras till en adress på Hertsön efter samtal om en man som har en kniv. När polis kommer till platsen hotar mannen dem med kniven. Han går därefter in i en lägenhet, men kan gripas vid 02:50-tiden. Mannen, som är i 25-årsåldern, misstänks för grovt hot mot tjänsteman.

01:08 Rattfylleri, Piteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Piteå. Föraren, en man i 40-årsåldern, medtas för provtagning. Han misstänks för grovt rattfylleri och bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

05:43 Misshandel, Piteå
En patrull beordras till centrala Piteå med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad av en för honom okänd person. Detta har skett på en fest tidigare under natten. Patrullen håller förhör och tar upp en anmälan gällande misshandel.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *