Hem » 26 juli 06:14, Stöld, Malmö

26 juli 06:14, Stöld, Malmö

Två gripna efter katalysatorstöld, Kirseberg.

Ett vittne berättar att två män nyss stulit en katalysator från en personbil som står parkerad på Gärsnäsgatan. Gärningsmännen sätter sig sedan i en personbil i närheten av platsen. Polis skickas till platsen och får snart syn på gärningsmännens personbil. Den kontrolleras och de två männen i den grips. I närheten anträffas förutom den nystulna katalysatorn även en domkraft och andra brottsverktyg.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *