Hem » 26 juli 00:39, Olaga hot, Forshaga

26 juli 00:39, Olaga hot, Forshaga

Natten till måndag sprängde Nationella bombskyddet under kontrollerade former ett misstänkt föremål på en badplats i Forshaga kommun.

Tidigare under kvällen hade privatpersoner observerat ett föremål som verkade suspekt. Polis på plats kontaktade Nationella bombskyddet som gjorde bedömningen att föremålet inte kunde betraktas som ofarligt och att det därför skulle tas omhand. Platsen spärrades av och kl 00.39 hanterade NBS föremålet. Det är i nuläget oklart om föremålet innehöll sprängmedel. Brottsrubriceringen är olaga hot mot grupp.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *