Hem » 25 juli 10:01, Narkotikabrott, Ludvika

25 juli 10:01, Narkotikabrott, Ludvika

En bilförare i tjugofemårsåldern har omhändertagits för kroppsbesiktning efter ett förföljande i Saxdalen, Ludvika kommun.

Föraren vägrade stanna på uppmaning av polis vilket gav upphov till ett kortare förföljande på cirka två minuter. Den aktuella bilen körde i diket varpå föraren kunde omhändertas. Föraren misstänks nu för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik, ej stannat på polismans tecken samt narkotikabrott eget bruk. En passagerare i bilen misstänks för narkotikabrott innehav. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *