Hoppa till innehåll
Hem » 25 juli 08:15, Sammanfattning natt, Östergötlands län

25 juli 08:15, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.17 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 85-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Fyra personer har gripits, 18 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och 12 har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

01.57 SOS-larm om brand i papperskorg på Vallonvägen i Finspång. Hanterat av Räddningstjänsten, ingen misstanke om brott.

02.34 samtal kom till polisen om att några personer misstänktes stjäla från en parkerad bil på Lottgången i Norrköping. Polisen åkte till platsen och kunde gripa fyra män i 20-50-årsåldern som misstänks ha stulit / försökt stjäla katalysatorer. De hade även en bil på platsen och där hittades tre misstänkt stulna katalysatorer  som de gömt under motorhuven på bilen. Ytterligare fyra misstänkt stulna katalysatiorer hittades in kupén på bilen. De gripna fördes till polisstationen för förhör. De är i skrivande stund fortfarande gripna.

Polisen har haft ett antal ärenden och bråk med personer som uppträtt berusade och aggressivt och dessa har omhändertagits alternativt avvisats och avlägsnats till andra platser för att förebygga våldsbrott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.