Hem » 25 juli 02:02, Motorfordon, anträffat stulet, Karlskrona

25 juli 02:02, Motorfordon, anträffat stulet, Karlskrona

Misstänkt stulen motorcykel anträffad, Gullberna.

En uppringare berättar att en motorcykel står parkerad på en cykelbana vid Hultvägen och att en person ligger bredvid. Uppringaren tror att det rör sig om en trafikolycka men vid kontroll visar sig motorcykeln troligtvis vara stulen och föraren förs med ambulans till sjukhus då han misstänks vara påverkad av narkotika. Motorcykeln tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus för hela Blekinge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *