Hem » 24 juli 09:30, Stöld/inbrott, Umeå

24 juli 09:30, Stöld/inbrott, Umeå

Söderslätt, inbrott i ett garage.

Polis kallas till en adress på Söderslätt där det under natten skett ett inbrott i ett garage samt i en personbil. Bland annat så har en elcykel tillgripits. Polis har varit på plats för anmälningsupptagning och brottsplatsundersökning. Vissa spår har också kunnat säkras på platsen.

I nuläget har polisen ingen kännedom om fler inbrott i området.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *