Hem » 24 juli 01:39, Motorfordon, stöld, Malmö

24 juli 01:39, Motorfordon, stöld, Malmö

Tre gripna i misstänkt stulen bil, Lernacken.

Polis försöker stoppa en personbil för kontroll vid Limhamn. Bilen vägrar dock att stanna och försöker köra ifrån polisbilen. Färden går söderut och bilen kör in på Utsiktsvägen där det dock kort därefter blir stopp. I den misstänkt stulna bilen finns tre män i 20-årsåldern som grips och föraren medtas för provtagning misstänkt för grovt drograttfylleri, grov olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik och olovligt brukande. Bilen tas i beslag i väntan på ytterligare utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *