Hem » 23 juli 17:49, Vapenlagen, Göteborg

23 juli 17:49, Vapenlagen, Göteborg

Vi får larm om några killar som poserar med pistolliknande föremål på Näsetbadet.

En inringare larmar polisen om fyra till fem killar som poserar vid badplatsen med pistolliknande föremål och tar bilder. Polis åker till platsen och anträffar där tre killar i 15-årsåldern. Det visar sig vara en vatten- och en airsoftpistol. Airsoftpistolen förverkas och patrull på plats skriver orosanmälan till socialtjänsten (SoL14§) på samtliga kontrollerade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *