Hem » 23 juli 06:46, Misshandel, Kalmar

23 juli 06:46, Misshandel, Kalmar

Man gripen efter misshandel, Lindsdal.

En uppringare berättar om ett pågående bråk på Kalmarvägen där en man i 40-årsåldern ska ha blivit misshandlad av en annan man. Polis skickas till platsen och anträffar en man som stämmer in på signalementet. Mannen grips misstänkt för grov misshandel och ringa narkotikabrott. Ambulans skickas också till platsen för tillsyn av målsägaren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *