Hem » 23 juli 01:40, Trafikolycka, smitning från, Vimmerby

23 juli 01:40, Trafikolycka, smitning från, Vimmerby

Personbil kör in i trädgård, Gullringen.

En uppringare berättar att han vaknat av en smäll och när han tittar ut ser han att en personbil kört av vägen och in i en trädgård på Storgatan. Polis skickas till platsen för kontroll och anträffar då bilen tom. Hundspårning påbörjas för att söka efter den eller de personer som befunnit sig i bilen. Ingen anträffas och en anmälan om smitning upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *