Hem » 22 juli 20:30, Trafikolycka, Ludvika

22 juli 20:30, Trafikolycka, Ludvika

En mopedförare i Grängesberg misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri samt brott mot knivlagen.

Mopedförarens framfart noterades av en polispatrull i Grängesberg under kvällen. En stund senare iakttogs mopeden när den stod stilla med föraren kvar på fordonet. När polispatrullen körde upp jämsides valde mopedföraren att försöka undkomma och körde då in i polisbilens framskärm och vurpade. Mopedföraren fördes till sjukhus för kontroll av smärta i ett ben samt för kroppsbesiktning föranledd av misstanke om drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *