Hem » 22 juli 13:09, Rattfylleri, Enköping

22 juli 13:09, Rattfylleri, Enköping

En patrull stoppar en personbilsförare för kontroll i samband med en hastighetsöverträdelse på E18 i höjd med Romberga. Föraren är en man i 25-årsåldern som visar tecken på att vara narkotikapåverkad. När mannen ska bli medtagen för kroppsbesiktning gör han motstånd mot att stiga in i polisbilen. Vid sjukhuset gör han sedan motstånd mot att stiga ur och när kroppsbesiktningen ska genomföras övergår motståndet till brottning med polisen.
Efter kroppsbesiktningen transporteras mannen till psyk.
Anmälningar kommer att skrivas om drograttfylleri, våldsamt motstånd, hastighetsöverträdelse och ringa narkotikabrott. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *