Hem » 22 juli 07:16, Sammanfattning natt, Jämtlands län

22 juli 07:16, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person som har omhändertagits för fylleri misstänks för våldsamt motstånd och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:24 Misshandel, Strömsund
Polis beordras till en adress i Strömsund kommun med anledning av misshandel. En man grips, misstänkt för att ha misshandlat en kvinna. Förhör hålls och därefter släpps mannen. Mannen och kvinnan har en relation. Anmälan gällande misshandel upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *