Hem » 22 juli 07:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

22 juli 07:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:48 Misshandel, Kramfors
Polis beordras till en adress utanför Kramfors med anledning av misshandel. En man uppger att han blivit misshandlad av en man. Ingen misstänkt person är kvar på plats. Förhör hålls och en anmälan ska upprättas.

03:09 Rattfylleri, Sollefteå
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i Sollefteå. Föraren, som är tonårig, misstänks vara påverkad och får följa med för provtagning. Vårdnadshavare kontaktas. En anmälan ska upprättas gällande misstänkt rattfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *