Hem » 21 juli 20:59, Misshandel, Halmstad

21 juli 20:59, Misshandel, Halmstad

Polisen larmades om en man som ska ha gått omkring i Vallås centrum i Halmstad och hotat och bestulit minst en person. Gärningsmannen beskrevs som aggressiv och påverkad, han ska vid ett tillfälle ha slagit en pojke under 18-år i huvudet och dragit ned honom på marken och stulit hans väska. Polis kontaktades av personer som såg och följde mannen och kunde hjälpa polisen genom att dirigera patrullerna till mannens position. Mannen kunde omhändertas av polispatrull och på sig hade han då en väska som misstänks tillhöra den unga pojken.
Mannen som grips misstänkt för stöld och misshandel är i 30-årsåldern.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *