Hem » 21 juli 18:31, Misshandel, grov, Göteborg

21 juli 18:31, Misshandel, grov, Göteborg

Grov misshandel på kolonilott

Polis larmades om två män som slagit varandra blodiga vid en kolonilott på Kantyxegatan i Göteborg.
En man i 60-årsåldern har blivit slagen med tillhygge och skadats i bland annat huvud och på armar. Mannen som blödde när polisen kom till platsen fick lämna i ambulans till sjukhus. Polis kunde även gripa en man i 60-årsåldern misstänkt för grov misshandel. Vid sök i närområdet hittade polispatruller tillhyggen som var blodiga vilka kan ha använts vid misshandeln. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *