Hem » 21 juli 12:14, Trafikolycka, personskada, Uppsala

21 juli 12:14, Trafikolycka, personskada, Uppsala

Två bilförare skadas vid en trafikolycka på Sjukhusvägen.

I närheten av Rudbecklaboratoriet på Sjukhusvägen krockar tre bilförare med varandra. En kvinnlig förare i 25-årsåldern och en manlig förare i 60-årsåldern skadas och får hjälp av ambulans. Det är oklart om de förs till sjukhus. Polisen skriver anmälningar om två fall av vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *