Hem » 21 juli 10:52, Rattfylleri, Norrtälje

21 juli 10:52, Rattfylleri, Norrtälje

I Hagalund stoppade och kontrollerade polisen en personbil och dess förare.

Polisen stoppade och kontrollerade personbilen och dess förare på August Strindbergs gata. Polisen misstänker att han körde bilen under påverkan av droger. Han medtogs för fortsatt utredning angående misstänkt drograttfylleri.

Han är även misstänkt för olovlig körning då han inte har behörighet att köra bilen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *