Hem » 21 juli 10:41, Motorfordon, stöld, Mölndal

21 juli 10:41, Motorfordon, stöld, Mölndal

Ett vittne såg att tre personer gjorde inbrott i bil/bilar vid Gunnebo slott.

De färdades i en bil som lämnade platsen och larmades ut av polis. En polispatrull kunda ganska snabbt få syn på bilen och stoppa den. I bilen färdades tre män i 30-35-årsåldern som greps på plats. Deras bil togs i beslag för undersökning. Oklart vad som stulits vid inbrotten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *