Hem » 21 juli 07:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

21 juli 07:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

00:52 Polis larmades till Trädgårdsgatan i Jönköping med anledning av att två personer gick och slog söder rutor till ett lägenhetshus. Därefter försvann de från platsen. Polisen har letat efter de misstänkta men utan resultat. En anmälan om skadegörelse kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor utan personskador, trafikbrott, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *