Hem » 20 juli 23:10, Fylleri/LOB, Gävle

20 juli 23:10, Fylleri/LOB, Gävle

En berusad man blir anmäld för häleri.

Bussförarare får inte en berusad man av bussen och ringer polisen för hjälp. Mannen är i 25-årsåldern och omhändertas av polis med stöd av LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer). I samband med detta upptäcks att mannen har med sig ett bankkort som tillhör en kvinna och några elverktyg – bland annat en borrmaskin.
Elverktyg misstänks tillhöra någon annan än mannen och tas i beslag.
Anmälningar skrivs om häleri, olovligt förfogande och brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *