Hem » Uppdaterad 2021-07-20 08:06:15 20 juli 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Uppdaterad 2021-07-20 08:06:15 20 juli 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

01:46 SOS-larm inkom till polisen om att en parkerad bil brann på Stationsvägen i Skärblacka, Norrköping. Väl på plats visade det sig att bilen stulits från en adress i Linköping. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel samt skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor utan personskador, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *